Volné pracovní místo  vrchní referent/rada – správce IS v Oddělení ICT

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda od 15 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

PGenerální ředitelka Úřadu práce České republiky, jako služební orgán, příslušný podle § 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě (dále jen „zákon“), vyhlašuje výběrové řízení na služební místo: vrchní referent/rada – správce IS v Oddělení ICT Odboru kanceláře krajské pobočky Krajské pobočky ÚP ČR v Pardubicích v oboru služby „Informační a komunikační technologie“, s místem výkonu služby Svitavy.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Předpokládaným dnem nástupu na služební místo je 1. listopadu 2016.

Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu o státní službě do 10. platové třídy.

Na služební místo není vyžadována způsobilost seznamovat se s utajovanými informacemi.

Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě:

Zajišťování správné funkce a chodu vymezených uživatelských úseků informační a komunikační infrastruktury, například operačních systémů a jejich nadstaveb, programovacích prostředků, vývojových nástrojů programovacích jazyků, multimediálních systémů, komunikačních systémů, informačních systémů, vědeckých, vědeckotechnických, technických, inženýrských, grafických, kancelářských nebo jiných aplikací pro koncové uživatele, síťového prostředí, databází apod. Stanovování a organizování způsobů a postupů využívání komunikačních prostředků výpočetní techniky.

Výběrového řízení na služební místo vrchní referent/rada – správce IS se může zúčastnit žadatel, který splňuje zákonem stanovené podmínky viz porta.mpsv.cz, kariéra na ÚP ČR

Posuzovány budou žádosti podané ve lhůtě do 4. října 2016, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Pardubicích, Boženy Vikové - Kunětické 2011, 530 02 Pardubice, nebo osobně podané na podatelnu organizačního útvaru služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu organizačního útvaru služebního úřadu použijte odpovědní formulář nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID 4p2zpna.

Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotvírat“, a „Výběrové řízení pod č. j. UPCR-2016/99769-78099815“.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2016
 Zpět