Volné pracovní místo  VYCHOVATEL/KA

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 20 700 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Gen. Závady č.p. 118, Litomyšlské Předměstí, 566 01 Vysoké Mýto
Pracovní poměr na dobu určitou, poté možnost prodloužení smlouvy, celoroční provoz (celodenní služby o víkendech i prázdninách, v týdnu dvousměnný provoz), plat: cca od 20.700 Kč + osobní ohodnocení po 3 měsících, po roce navýšení osobního ohodnocení, úvazek 100%
Požadujeme: min. SŠ s maturitou + studium pedagogiky a speciální pedagogiky 250 hodin (odpovídající současné legislativě) nebo VŠ sociální pedagogika nebo speciální pedagogika, trestní bezúhonnost, morální bezúhonnost, zdravotní způsobilost, psychologická způsobilost (lze doplnit před nástupem do prac. poměru), řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič), orientace v problematice náhradní výchovy, časová flexibilita, práce s PC na dobré úrovni, komunikační dovednosti, schopnost pracovat v týmu i samostatně, zkušenosti a praxe z ústavních zařízení výhodou.
Pracovní náplň: vedení výchovné skupiny, práce s dítětem a jeho rodinou, vedení pedag. dokumentace vč. plánů rozvoje osobnosti dítěte, výchovná činnost atd.
Nabízíme: profesní rozvoj, příspěvek na stravu a dovolenou, 8 týdnů dovolené
Výběrové řízení proběhne v 1. kole ověřením splnění podmínek a dále v 2. kole formou pohovorů nad zadaným písemným úkolem, termín bude sdělen emailem.
Poskytnutím svých osobních údajů v životopise dávají uchazeči souhlas s jejich správou ve smyslu zákona č 101/2000Sb. o ochraně osobních údajů.
Přihlášky zaslané do výběrového řízení se uchazečům nevracejí.
Přihlášky ve formě strukturovaného životopisu a kopií dokladů o dosaženém vzdělání zasílat do 21.10. 2016 POUZE EMAILEM na: použijte odpovědní formulář přesný termín pohovoru bude sdělen emailem.

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Nepřetržitý provoz

Pracovní období

od 1.12.2016 do 31.7.2017
 Zpět