Volné pracovní místo  Výrobní ředitel

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pro řízení výrobních procesů zakázkové výroby, plánování a organizaci výrobních zdrojů, koordinaci a úkolování spolupracovníků hledáme pracovitého a odpovědného člověka s manažerskou zkušeností řízení výroby, orientací ve výrobní dokumentaci, znalost a přesah v oboru výroby nábytku, truhlářství, stavebnictví, zpracování plastů apod.

Hlavním předpokladem není zkušenost v našem oboru, ale dovednost a chuť organizovat a plánovat výrobní zdroje v čase a úkole, operativně rozhodovat, rozvíjet a motivovat tým spolupracovníků, stejně jako smysluplně tvořit a produkovat kvalitní a pěknou práci za účasti osobní vynikající pracovní morálky.

Předpokladem každého zájemce je tedy výše uvedené, stejně jako praxe a znalost standardních požadavků dnešní doby: znalost práce PC, řidičský průkaz atd.


Každého ze zájemců předem žádáme, aby se velmi podrobně seznámil s náplní práce společnosti i s jejím výrobním programem na webových stránkách použijte odpovědní formulář kde zcela jistě získá o náplni společnosti lepší přehled. Podmínky ohodnocení a spolupráce budou předmětem osobního pohovoru. Budeme se těšit. CV zasílejte na použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.3.2017
 Zpět