Volné pracovní místo  Zdravotní sestra

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 21 320–23 070 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Požadujeme: Vzdělání SŠ zdravotní, všeobecná sestra s platnou registrací (odborná způsobilost k výkonu povolání bez odborného dohledu), trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost, praxe v oboru výhodou, komunikační schopnosti, respekt ke křesťanským hodnotám a principům, empatický přístup k seniorům, úcta k životu v jakékoliv podobě, organizační schopnosti, sociální cítění, zodpovědnost, otevřenost, schopnost týmové spolupráce, ochota vzdělávat se, odolnost vůči psychické zátěži.
Náplň práce: Plánování a poskytování zdravotních úkonů bez odborného dohledu, poskytovanou v Charitním domě pokojného stáří ve Valašské Bystřici. Podílení se na rozvoji metod sociálně - zdravotní práce a aplikaci nejnovějších poznatků z psychologie, zdravotnictví, pedagogiky a práva. Podílení se na metodické a koncepční činnosti.
Nabízíme: zajímavou a pestrou práci na plný úvazek ve 12-ti hodinových denních směnách, velkou míru samostatnosti a odpovědnosti, možnost spoluutvářet a rozvíjet činnost charitativní organizace, možnost dalšího osobního rozvoje a profesního vzdělávání, možnost navázání profesních kontaktů. V rámci benefitů 1 týden dovolené navíc, roční odměny v závislosti na hospodářském výsledku, příspěvek na dojíždění a další. Konkrétní výše mzdy je stanovena dle uznatelné praxe a vzdělání, příplatky za práci v noci, ve dnech pracovního klidu ve výši 20%, příplatek za práci ve svátek, náborový příspěvěk ve výši 10000,-Kč.
Nástup ihned nebo dle domluvy.
První kontakt: strukturovaný životopis, motivační dopis k pracovnímu místu, souhlas se zpracováním osobních údajů zasílejte na e-mail: použijte odpovědní formulář , případně na adresu: Charita Valašské Meziříčí, 757 01 Valašské Meziříčí. Bližší informace poskytne Jana Řiháková, DiS., vedoucí Charitního domu pokojného stáří ve Valašské Bystřici, tel. použijte odpovědní formulář ,e-mail: použijte odpovědní formulář
ov. 9.10.

Požadované vzdělání

  • Ošetřovatelství

Benefity

  • Dovolená navíc
  • Zvláštní prémie

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 16.10.2017
 Zpět